BLOGÉRTESÍTŐ

 

Amennyiben szeretné rendszeresen megkapni az SHD Group hírlevelét, kérjük, adja meg adatait!


Első 90 nap a munkahelyen - próbaidő Első 90 nap a munkahelyen - próbaidő

Obamának 100 napja van az USA elnökeként, hogy bizonyítson, neked csak 90. Milyen hibákat követhetsz el?

Tovább

Marketing, reklám - Minek? Marketing, reklám - Minek?

Kezdő vállalkozásként minden forint elköltését meggondoljuk. Sokszor kell priorizálnunk, döntéseket hoznunk, hogy mi fér bele a költségvetésünkbe. Van, amit azonban mindenképpen szem előtt kell tartanunk. A mai piaci versenyben a marketingre, reklámra nem költeni egyenlő a vállalkozás sikertelenségével.

Tovább

Kisvállalkozásod van? - meddig bírod? Kisvállalkozásod van? - meddig bírod?

Ha kisvállalkozásod van vagy valaha eszedbe jutott, hogy saját vállalkozást indíts, jó helyen jársz. Sokan, sokfélét gondolnak arról, milyen is a saját cég, a magad ura lehetsz, nincs főnököd, azt és akkor teszel, amikor akarsz, úgy, ahogy Te szeretnéd...

Tovább

Kérdések + Válaszok = Siker Kérdések + Válaszok = Siker

Létezik vajon kérdésalapkészlet vezetők számára? A válasz igen. Minden vezetőnek, minden helyzetben és minden időben fel kell tennie a következő alapkérdéseket: Mi? Hol? Mikor? Ki? Hogyan? Mennyi? Mi lenne, ha?

Tovább

Milyen a jó menedzser? Milyen a jó menedzser?

Az igazán sikeres menedzsernek meg kell találnia az egyensúlyt néhány ellentétes tulajdonság között.

Tovább

Önbizalom, én-hatékonyság Önbizalom, én-hatékonyság

Elég nagy az önbizalmad? Elég energikusnak érzed magad? Mennyire nagy az önbizalmad? Elégedett vagy önmagaddal, vagy szeretnél nagyobb önbizalmat?

Akár döntéshozásban, új dolgok kipróbálásában vagy nehéz helyzetekben való helytállás formájában mutatkozik meg, egy magas önbizalommal rendelkező személy életvitele pörgős, szenvedélyes és tele van lelkesedéssel. Az emberek hajlamosak tisztelni ezeket az egyéneket, ami még nagyobb önbizalmat ad nekik.

Tovább

Valódi értékeink  Valódi értékeink

Értékeink irányító szálként működnek és segítenek abban, hogy ne feledjünk el hűek maradni önmagunkhoz. Értékeink megértése része az önfelismerés folyamatának. Amikor felfedezzük ezeket, közelebb kerülünk önmagunkhoz.

Tovább

Légy hű önmagadhoz!  Légy hű önmagadhoz!

Belső értékeink olyan ideálok, amelyek irányítják vagy minősítik a személyes indíttatásokat, másokkal való kapcsolatainkat vagy a munkánk, karrierünk iránti elhivatottságot. Az erkölcsökhöz hasonlóan segítenek elkülöníteni a helytelent a helyestől, mintegy információt szolgáltatva számunkra a helyes életvezetéshez.

Tovább

Hogyan fejleszthetjük meggyőző képességünket? Hogyan fejleszthetjük meggyőző képességünket?

Vajon a meggyőzés képessége egy veleszületett tulajdonság? Léteznek olyanok, akik a rábeszélés tehetségével, a saját maguk vagy ötleteik eladására való képességgel születtek? Valószínűleg így gondoljuk, amikor egy előadó lenyűgöző hatással van ránk, vagy amikor egy bemutató hatására késztetést érzünk a cselekvésre.

Tovább

A helyzet reménytelen, de nem súlyos A helyzet reménytelen, de nem súlyos

Egy könyvben az alábbi történetet olvastam. Sokat elárul rólunk, emberekről, a gondolkodásmódunkról. Láthatjuk, hogy ami nekünk esetleg probléma, az másoknak nem is létezik. Megérthetjük, miért gondoljuk azt, hogy valaki ok nélkül dühös, és megtanulhatjuk kezelni az ilyen helyzeteket.

Tovább

    1 / 3  Következő >   Utolsó >>

BLOGÉRTESÍTŐ

 

LEGÚJABB CIKKEK

 

Címkefelhő

(1), állás (1), értékek (1), feladatok (1), fontos-sürgős mátrix (1), honlap (1), időgazdálkodás (1), kártya (1), kérdezéstechnika (1), költséghatékonyság (1), kulcskompetencia (1), megtakarítás (1), molinó (1), nézőpont (1), önismeret (2), projektmenedzsment (1), reklám (1), szórólap (1), vállalkozás-indítás (1), vezetői képességek (1), workshop (1), blog (2), coaching eszközök (2), delegálás (1), eisenhower (1), értékek (1), időgazdálkodás (2), kérdés (1), kisvállalkozás (1), marketing (1), menedzser (1), motiváció (1), önbizalom (1), önismeret (1), Points of You (1), Points of You kártya (2), prezentáció (1), próbaidő (1), probléma (1), stratégiai tervezés (1), stressz (1), stresszkezelés (1), SWOT (1), versenyképesség (1)