BLOGÉRTESÍTŐ

 

Amennyiben szeretné rendszeresen megkapni az SHD Group hírlevelét, kérjük, adja meg adatait!

Szolgáltatásaink

Azzal a céllal indítottuk el legújabb üzletágunkat, hogy tudásunkat és tapasztalatunkat átadva segítségünk másoknak is abban, hogy Magyarországon és külföldön egyaránt versenyképes, hatékony és eredményes vállalkozássá válhassanak.

 

Fontos, hogy a vállalkozás vezetője idejét a lehető leghatékonyabban tudja beosztani, azzal foglalkozzon, ami valóban az ő feladata, munkatársai motiváltak legyenek, hatékonyan és számonkérhetően dolgozzanak, a munka jól szervezett legyen, mindenki azt a feladatot lássa el, amihez a legjobban ért, és annyi időt fordítson arra, amennyit szükséges. 

 

Gyorsan változó világunkban fel kell vennünk a versenyt a modern vállalatvezetési módszereket alkalmazó multinacionális cégekkel, az internet adta lehetőségeket kihasználva kell szerveznünk és irányítanunk működésünket. Sokszor egy egyszerű eszköz, pl. egy közös naptár, egy szimpla feladatkezelő rendszer alkalmazása, egy jobban megtervezett projektmenedzsment folyamat annyi időt, energiát és nem utolsó sorban pénzt spórol meg egy vállalkozásnak, amely összegből egy újabb befektetéssel, akár egy új munkatárs felvételén keresztül nagyobb hasznot érhet el.

 

Vállalkozásunk célja, hogy a fejlődni akaró vállalkozóknak, és vállalkozásuknak képzéseink keretében a mindennapokban használható tudást, tanácsadásunkon keresztül hasznos és könnyen alkalmazható módszereket adjon, segítsen azok bevezetésében, és alkalmazásában.


Emellett coachként, azaz edzőként kívánjuk segíteni azokat a vezetőket, akiknek csupán egy jó kérdésre, egy inspiráló beszélgetésre, egy-két eszköz segítségével egy újabb lendületre van szükségük ahhoz, hogy tovább menjenek azon az úton, amelyet megterveztek, vagy éppen egy útkereszteződésben állva meghozzák azt a döntést, amelyet régóta halogatnak.

 

Ingyenesen hozzáférhető tesztjeinkkel, és azok kiértékelésével, rendszeresen megjelenő blogunkkal és hírlevelünkkel szeretnénk segíteni azoknak a vezetőknek és munkatársaknak, akik fejlődni szeretnének, akiket érdekel, miben jók és hol és hogyan tudnának még jobbak lenni, milyen újabb és újabb technikákat alkalmaznak a világban a vezető multinacionális cégek, az ismert vagy kevésbé ismert hazai kis- és középvállalkozások, amelyeket esetleg átvehetnek. 

 

Mindemellett szeretnénk segítséget nyújtani azoknak a coachinggal, tréninggel foglalkozó szakembereknek is, akik nyitottak arra, hogy egy új eszközt megismerve még eredményesebbek legyenek szakterületükön. Ezért keressük azokat a coaching és tréning eszközöket, amelyeket a világ más részein már nagy sikerrel alkalmaznak, és amelyekről azt gondoljuk, hazánkban is eredményesebbé tehetik tevékenységüket. 

Szolgáltatások

 

Coaching     

Coaching

 

palyazatiras_kep_aloldal.jpg 

Pályázatírás

 

webdesign_web.jpg         

Webdesign

 

munkaero_kozvetites.jpg                                   Munkaerő-közvetítés

LEGÚJABB BLOGBEJEGYZÉSEK

LEGFRISSEBB HÍREK