BLOGÉRTESÍTŐ

 

Amennyiben szeretné rendszeresen megkapni az SHD Group hírlevelét, kérjük, adja meg adatait!

Menedzsment eszközök

Sokszor azt gondoljuk, megoldhatatlan problémával állunk szembe. Olyan kihívás előtt állunk, amelynek nem tudunk megfelelni. 


Pedig egy gondosan megválasztott módszer, egy jó eszköz nagyon gyors eredményekhez vezethet. Ha tudjuk, mi okozza a problémát, azonnal választ kaphatunk kérdéseinkre. Töltse ki ingyenesen vezetői képességeket mérő tesztjeinket, és megtudhatja, Önnek hol érdemes még fejlődnie.


A fejlődés első lépése mindig a probléma, az esetleges gyengeségek beazonosítása. Az általunk vezetett coaching folyamatok is így indulnak. Az ügyféllel együtt tesszük fel a kérdéseket és keressük meg a válaszokat. A válaszok első körben nem a megoldást jelentik. Pontosan tudni fogjuk, mely területen, mely képesség tekintetében van szükség fejlesztésre. Ha ez megvan, ezt követően megkeressük azokat az eszközöket, módszereket, amelyek az adott ügyfélhez leginkább passzolnak. 

Weboldalunkon egy-egy mintát mutatunk be azokból az eszközökből, amelyeket coaching-folyamatainkban, tanácsadásaink során, illetve tréningjeinken alkalmazunk. Nézze meg Ön is ezeket, és ha kedvet kap hozzá, próbálja ki valamelyiket!

 

Ha úgy érzi, szüksége van a segítségünkre, keressen minket, és dolgozzunk közösen! 

Szolgáltatások

 

Coaching     

Coaching

 

palyazatiras_kep_aloldal.jpg 

Pályázatírás

 

webdesign_web.jpg         

Webdesign

 

munkaero_kozvetites.jpg                                   Munkaerő-közvetítés

LEGÚJABB BLOGBEJEGYZÉSEK

LEGFRISSEBB HÍREK