BLOGÉRTESÍTŐ

 

Amennyiben szeretné rendszeresen megkapni az SHD Group hírlevelét, kérjük, adja meg adatait!

Coaching eszközök

A coaching folyamat során az ügyfél és a coach közötti közös munkában dől el, hogy alkalmaznak-e klasszikus vagy esetleg valamilyen újszerű coaching eszközt (pl. Points of You kártya) vagy kizárólag az intuíciók alapján, megfelelő kérdésekkel irányítja a coach a folyamatot. 

 

Milyen coaching eszközök vannak? 

 

Lehet ez egy módszer, amely segít ráébreszteni az ügyfelet egy probléma gyökerére, lehet egy eszköz, amelynek használata megkönnyíti a gondolkozást, az ötletgyűjtést, a problémafeltárást. Az adott folyamatban a coach felelőssége, hogy felismerje, mire van szüksége az ügyfélnek, és hogy segítsen az adott coaching eszköz alkalmazásában.

 

Cégünk olyan eszközöket kínál coachoknak, coaching szemléletű vezetőknek, és trénereknek, amelyeket a világon már számos helyen kipróbáltak és használnak, melyek hatása és működése bevizsgált, szakmailag elfogadott és a bevezetés előtt megfelelő mennyiségű esetben tesztelték azt. 

 

Nem elég azonban egy kártyát, egy játékot beszerezni, a helyes használatot is el kell sajátítani. Az SHD Group vezetői az eszközök fejlesztőivel együttműködve tréningeken képzik magukat annak érdekében, hogy az ott megszerzett tudást továbbadhassák azoknak a coachoknak és tanácsadóknak, akik szeretnék érteni, mire és hogyan használható az adott eszköz. 

 

Az SHD Group által jelenleg forgalmazott coaching eszközök

 

 

POU_the coaching game logo+dots.jpgPoints of You kártya

A Points of You kártya segítségével egy egész más kommunikációs csatorna nyílik meg az emberek előtt. Játszhatsz vele egyedül, kettesben, csoportban! Egy adott probléma, megoldandó feladat előtt elakadtál? Fogd a kezedbe a kártyát, válassz egyet, és gondolkozz, mi jut eszedbe a képről, a rajta lévő feliratról a problémád/feladatot kapcsán? A válasz gyorsan meg fog érkezni...egész újszerű gondolataid lesznek! Próbáld ki! 

 

A kártya ára 39 000 forint + ÁFA (5% ÁFA tartalma van a terméknek), amely tartalmazza az angol nyelvű kártyacsomagot, valamint elektronikus úton megküldjük a csomagban található könyv magyar fordítását, és néhány felhasználási útmutatót, sablont!

 

Amennyiben szeretne tőlünk kártyát rendelni, vagy egy tréningen a kártya használatát elsajátítani, esetleg valamilyen kérdése van, keressen minket elérhetőségeinken, és segítünk!

Szolgáltatások

 

Coaching     

Coaching

 

palyazatiras_kep_aloldal.jpg 

Pályázatírás

 

webdesign_web.jpg         

Webdesign

 

munkaero_kozvetites.jpg                                   Munkaerő-közvetítés

LEGÚJABB BLOGBEJEGYZÉSEK

LEGFRISSEBB HÍREK