BLOGÉRTESÍTŐ

 

Amennyiben szeretné rendszeresen megkapni az SHD Group hírlevelét, kérjük, adja meg adatait!

Points of You Kártya - The Coaching Game

A Points of You kártya egy olyan coaching eszköz, amely a képekkel és a képeken szereplő szavakkal egy egészen újfajta kommunikációt hoz létre. A "The Coaching Game" nevet kapta, mert valóban egy játékról van szó:


  • játszunk, mert olyan gondolatokat fogalmazunk meg szavakkal, amelyeket egyébként nem mondanánk;
  • és játszunk, mert választhatunk. 

 

A játékban való részvétel mindig a résztvevőktől függ, mindenki eldöntheti, mit oszt meg a szereplőkkel. A Points of You egy olyan játék, ahol nincsenek vesztesek és nyertesek. Itt mindenki nyer: szárnyaló fantáziát, merőben új gondolatokat, különös érzéseket. Jól használható viták generálásában, csapatok együttműködési készségének javításában, az élet bármely területén. Felhasználásának nincs határa: játszhatunk egyedül, csoportban, használhatják magánszemélyek, segítő szakmákban tevékenykedők (coachok, tanárok, trénerek, pszichoterapeuták, szociális munkások, stb.), és az üzleti életben dolgozók is. 

 

coaching-game-1.jpg

 

A Points of You (The Coaching Game) 65 területet dolgoz fel, képekkel, szöveggel és egy kis történettel bemutatva azokat, így segítve a gondolkozás megindítását. Speciális kapcsolatot hoz létre a témák és a szavak, a képek és a kérdések között. Ez teszi lehetővé, hogy egy-egy fotóra nézve eszünkbe jussanak az adott témával kapcsolatos emlékeink, élményeink, és előhozza azokat a mély gondolatokat is, amelyek más eszközökkel nem jönnének a felszínre.

 

 

coaching-game-2.jpg

 

A Points of You (The Coaching Game) kártyával elért különleges eredményt a szokatlan design, az elmélyült gondolkodás, és a részletek felfedezése adja. A kártyákon található képeket a világ minden tájáról, több mint 200 fényképész készítette. A játék számos innovációs és design kiállításon részesült már elismerésben. 

 

A Coaching Game 65 coaching kártyát, egy coaching könyvet, egy jegyzetfüzetet és egy coaching "táblát" tartalmaz, ez utóbbi egyszerű és hatékony módszereket mutat be a kártya használatára. 

 

coaching-game-3.jpg

 

A Coaching Game 2007. áprilisi indulását követően óriási siker lett Izraelben, napjainkban világszerte vásárolják és használják az eszközt. A kártya fejlesztőihez, Yaronhoz és Efrathoz nap mint nap érkezik visszajelzés azokról a fantasztikus eredményekről, amelyeket a Points of You-val értek el a felhasználók. 

 

                   

 

2012. augusztus óta az SHD Group a kártya magyarországi forgalmazójaként dolgozik azon, hogy minél többen megismerjék, és elsajátítsák a használatát. 

 

A kártyacsomag ára 42 000 forint + ÁFA (5% ÁFA tartalma van a terméknek), amely tartalmazza az angol nyelvű kártyacsomagot, valamint elektronikusan hozzáférhetővé tesszük a csomagban található kis könyv magyar nyelvű változatát, valamint néhány magyar nyelvű felhasználási útmutatót, sablont. 

 

Amennyiben szeretne Points of You (The Coaching Game) kártyát rendelni, vagy kérdése van a kártya használatával kapcsolatban, érdeklődne, szeretné megtanulni kipróbálni, hogy működik, esetleg csak meg szeretné osztani velünk élményét, írjon nekünk

 

Tippek, ötletek a kártya alkalmazására (angolul):


Deal or not to deal

Future collaboration

Group puzzle

Marriage visioning

Team process

Signs of Life

Leadership

Story board for children

Conflict management

The path to success

Managing change

Doorways

Szolgáltatások

 

Coaching     

Coaching

 

palyazatiras_kep_aloldal.jpg 

Pályázatírás

 

webdesign_web.jpg         

Webdesign

 

munkaero_kozvetites.jpg                                   Munkaerő-közvetítés

LEGÚJABB BLOGBEJEGYZÉSEK

LEGFRISSEBB HÍREK