BLOGÉRTESÍTŐ

 

Amennyiben szeretné rendszeresen megkapni az SHD Group hírlevelét, kérjük, adja meg adatait!

Rólunk

SHD.jpg

Schmidt-Hegedüs Dóra vagyok, az SHD Group Kft. egyik tulajdonosa. MBA másoddiplomás közgazdász, akkreditált business coach, üzleti tanácsadó, a 12 és 22 év közötti diákok számára pályaválasztási, készségfejlesztési képzést nyújtó Van Jövőd Alapítvány vezetője, az ICF nemzetközi coach szövetség tagja. Az elmúlt 10 évben dolgoztam az üzleti, az államigazgatási és a nonprofit szektorban is, különböző vezetői pozíciókban. Volt, hogy egyedül, máskor 250-300 embert irányítva. Fiatalon kaptam óriási kihívást jelentő feladatokat, így már korán megtanultam, tanácsot kérni nem szégyen, sőt, sokszor olyan erőt ad, amivel a lehetetlen is lehetségessé válik. 

 

Coachként legfontosabb feladatomnak azt tartom, hogy segítsek ügyfelemnek megtalálni a saját útját, támogassam saját fejlődésében.

 

Üzleti tanácsadóként abban hiszek, hogy bármekkora is egy vállalkozás, lehet és kell is nagyokat álmodni. Egy kisvállalkozó, egy multinacionális vállalat felsővezetője ugyanazokkal a problémákkal szembesül, és a megoldáshoz is azonos eszközöket használ. 

 

Vállalkozásunk azzal a céllal indította el új üzletágát, hogy segítséget nyújtson azoknak a cégvezetőknek, akik szeretnék hatékonyabban, szervezettebben végezni munkájukat, fejleszteni önmagukat és munkatársaikat. 

 

A 2008-as gazdasági válság megmutatta, hogy csak azok a vállalkozások tudnak tovább növekedni, amelyek jól szervezetten, hatékonyan dolgoznak, az eredmények maximalizálása mellett időt fordítanak munkatársaik motiválására, és a fejlődésre.

 

Minden cégvezető tudja, hogy egy vállalkozás életében sosem szabad azt gondolni, hogy tökéletesen működik, folyamatosan fejlődni, fejleszteni kell, mert különben az egyre erősödő versenyben lemarad versenytársaitól. 

 

Cégünk coachinggal, tanácsadással, tréningek tartásával foglalkozik, mindig a megfelelő eszközt kiválasztva, az adott vállalkozás igényeihez igazodva. 

 

Ha Ön még nem tudja pontosan, mire lenne szüksége, de azt érzi, hogy vállalkozásának tovább kell lépnie, keressen fel minket, kérje ingyenes tanácsadásunkat, ahol megpróbálunk segítséget nyújtani a megfelelő irány meghatározásához. Ezt követően dönthet arról, hogy velünk dolgozik a jövőben, vagy más lehetőséget keres. 

 

Ha kérdése van, vagy ajánlatot szeretne kérni,  írjon nekünk ide kattintva és felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Szolgáltatások

 

Coaching     

Coaching

 

palyazatiras_kep_aloldal.jpg 

Pályázatírás

 

webdesign_web.jpg         

Webdesign

 

munkaero_kozvetites.jpg                                   Munkaerő-közvetítés

LEGÚJABB BLOGBEJEGYZÉSEK

LEGFRISSEBB HÍREK