BLOGÉRTESÍTŐ

 

Amennyiben szeretné rendszeresen megkapni az SHD Group hírlevelét, kérjük, adja meg adatait!

Székhelyszolgáltatás Budakeszin

Mit jelent a székhelyszolgáltatás?

 

Induló vállalkozás, nincs még irodája? Jelenlegi munkahelye mellett dolgozik, de szeretné, ha valaki átvenné a küldeményeit? Jó helyen jár.

 

Budakeszin működő tanácsadó vállalkozásunk vállalja cégek székhelyének biztosítását, a jogi előírások betartása mellett annak képviseletét (cégtábla kihelyezése). Meghatalmazás birtokában átvesszük hivatalos küldeményeit, amelyről Ön  4 órán belül e-mailes értesítést kap. 

 

Ha ellenőrzést kap, ingyenes biztosítjuk hozzá a tárgyalót, hogy nyugodt körülmények között tudja bemutatni a hatóságoknak a szükséges dokumentumokat.


Igény esetén - térítés ellenében - adó- és vállalati tanácsadást, valamint marketingszolgáltatást biztosítunk.

 

Mit tartalmaz a havi díj?

 

Átvesszük és megőrizzük postai küldeményeit, amelyekről 4 órán belül írásban is értesítjük Önöket, ha szükséges, scannelve továbbítjuk. A jogi előírásoknak megfelelően kihelyezzük cégtábláját és letároljuk iratait. Ingyenes tárgyalót biztosítunk a hatósági vizsgálatok idejére. 

 

Miért minket válasszon?

 

Sok éves tapasztalattal rendelkezünk vállalati tanácsadás és marketing területén, saját cégeink útján ismerjük a legújabb jogi és adózási előírásokat, és azokat magunkra nézve is kötelezően betartjuk. Budapest határában, Budakeszin vagyunk, nyugodt, csendes környezetben. 

 

Általános szerződési feltételeinket itt megtekintheti!

Szolgáltatások

 

Coaching     

Coaching

 

palyazatiras_kep_aloldal.jpg 

Pályázatírás

 

webdesign_web.jpg         

Webdesign

 

munkaero_kozvetites.jpg                                   Munkaerő-közvetítés

LEGÚJABB BLOGBEJEGYZÉSEK

LEGFRISSEBB HÍREK