BLOGÉRTESÍTŐ

 

Amennyiben szeretné rendszeresen megkapni az SHD Group hírlevelét, kérjük, adja meg adatait!

Tanácsadás

Úgy érzi, nem elég hatékonyak a munkatársai? Cége tudna eredményesebben is működni, mégsem történik meg? Nincs ideje semmire és állandóan csúszásban van a határidőket illetően, és nem tudja, hogyan lehetne másként, jobban csinálni? Érzi, hogy szüksége lenne tudatosabb működésre, üzleti tervezésre, de nem tudja, merre induljon? Vegye igénybe ingyenesen nulladik találkozónkat, ahol egy beszélgetés keretében közösen próbáljuk meg feltárni, van-e szüksége külső segítségre, és ha igen, mire pontosan.

 

Vállalkozásunk tréningekkel, tanácsadással és coachinggal kívánja segíteni azokat a cégeket, akik szeretnének fejlődni, eredményesebben és hatékonyabban működni. 

 

Személyre szabott tanácsadás keretében a következő területeken tudunk segítséget nyújtani Önnek:

 

- szervezetfejlesztés

- delegálás

- projektmenedzsment

- teljesítményértékelés

- motiváció

- időgazdálkodás

- karriertervezés

- konfliktuskezelés.

 

Fenti területeken belül vállalunk egyszeri és folyamatos tanácsadást egyaránt, tapasztalatunk azt mutatja, nem mindig derül ki az első pillanatban, milyen időtartamú folyamatra van szükség a végső cél eléréséhez.

 

Amennyiben egy új projektbe kíván belevágni, úgy teljes projektmenedzsment szolgáltatást nyújtunk Önnek, melynek keretében állandó segítségére leszünk abban, hogy az előre meghatározott feladatokat a szervezet minden tagja határidőben, megfelelő minőségben teljesíteni tudja, illetve ha valamilyen probléma, elakadás várható, arról Ön időben értesüljön.

 

Ha a fentieken túl egyéb területen lenne szüksége tanácsadásra, keressen minket, egy találkozó keretében átbeszéljük, mi az, amit nyújtani tudunk Önnek. 

 

Úgy gondolja, hogy a szervezeten belül minden adott a hatékony és eredményes működéshez, de mégsem érik el a kitűzött célokat? Vegye igénybe coaching szolgáltatásunkat, melynek keretében közösen próbáljuk meg feltárni azokat a területeket, ahol további fejlesztésre van szükség a tökéletes működéshez. 

 

Ha van kedve hozzá, töltse ki ingyenesen tesztjeinket, ahol felmérheti saját készségeit! 

 

Amennyiben ajánlatot szeretne kérni, kérjük, kattintson ide!

LEGÚJABB BLOGBEJEGYZÉSEK

LEGFRISSEBB HÍREK