BLOGÉRTESÍTŐ

 

Amennyiben szeretné rendszeresen megkapni az SHD Group hírlevelét, kérjük, adja meg adatait!

Tréning

Tréningjeinket saját fejlesztésű módszerek alapján alakítottuk ki, melyet minden esetben az adott vállalkozás igényeihez igazítunk. A klasszikus tréningelemeken túl újfajta eszközöket alkalmazunk, melynek során még élvezetesebben és hatékonyabban sajátíthatja el Ön vagy munkatársa a szükséges tudást.

 

Módszerünkben ötvözzük a coaching és a tréning elemeit, mert úgy gondoljuk, hogy bizonyos esetekben eredményesebb, ha nem mi mondjuk meg, hogy mi a válasz, csupán egy jó kérdéssel, egy nem hétköznapi eszközzel rávezetjük a résztvevőket arra, hogy maguk jöjjenek rá, mit kellene másként csinálni. 

 

Tapasztalatunk azt mutatja, hogy ha egy résztvevő saját maga mondja ki azt, hogy mit tenne másként a jövőben, nagyobb arányban fogja alkalmazni is az adott módszert a hétköznapok során.

 

Tréningjeink a tudásátadásnál nem állnak meg, minden esetben lehetőséget biztosítunk az utánkövetésre és a visszacsatolásokra. Nem csak Önnek, nekünk is fontos, hogy tudjuk, amit tanítottunk, az működik. A visszajelzések alapján folyamatosan alakítjuk, az igényekhez igazítjuk módszerünket. 

 

Tréningjeinken a következő ismereteket sajátíthatják el: 

 

- időgazdálkodás

- delegálás és számonkérés

- konfliktuskezelés

- motiváció

- prezentációs készségek fejlesztése

- csapatmunka

- stresszkezelés

- kommunikációs készségek fejlesztése

- érzelmi intelligencia.

 

Tréningjeink során a csoportok létszámát, és a képzés időtartamát, helyszínét az Ön igényeinek megfelelően alakítjuk, van lehetőség egyéni és csoportos tréningre egyaránt. 

 

Ha tesztelni kívánja saját képességeit, töltse ki weboldalunkon ingyenes tesztjeinket, és megtudhatja, hol érdemes még fejlődnie!

Amennyiben úgy gondolja, hogy a fenti területeken a szükséges tudást már megszerezte, de valamiért mégsem működik, úgy javasoljuk, vegye igénybe coaching szolgáltatásunkat, melynek keretében közösen fejthetjük meg, mi okozza az esetleges elakadását, és hogyan tud tovább fejlődni, eredményesebben és hatékonyabban dolgozni.

 

Amennyiben ajánlatot szeretne kérni, ide kattintva megteheti!

Szolgáltatások

 

Coaching     

Coaching

 

palyazatiras_kep_aloldal.jpg 

Pályázatírás

 

webdesign_web.jpg         

Webdesign

 

munkaero_kozvetites.jpg                                   Munkaerő-közvetítés

LEGÚJABB BLOGBEJEGYZÉSEK

LEGFRISSEBB HÍREK